Tagopgaver

Få et flot nyt tag i Hjørring

Hvis du bor i Hjørring eller omegn og trænger til et nyt tag, så starter din byggedrøm hos RM-Byg. Når taget bliver utæt eller slidt op, så er det på tide at få det repareret og i nogle tilfælde udskiftet fuldstændigt. Hos RM-Byg udfører vi alle former for tagarbejde lige fra tagrenovering til udskiftning af tag.

Nyt tag i Hjørring

Vores base er i Hjørring, men det er intet problem for os at køre ud til dig i omegnen. Hvis du bor i en nærliggende by, eller måske endnu længere væk, så kører vi gerne ud til din bolig eller virksomhed med et smil. Hvis du mangler et nyt tag i Hjørring, så står vores tømrere klar! 

Hos os er der ingen skjult agenda. Du får præcis det, du betaler for, og vi forlader ikke dit hjem, før du selv er tilfreds med dit nye tag. Alle huse har deres egen stil og personlighed. Derfor er det vores fineste opgave at lægge et nyt tag, som passer til netop din bolig.

Tagreparation med god service

Hos RM-Byg er kvalitet vores kendetegn. Det er en af grundende til, at vores kunder altid vender tilbage, når de skal have klaret en byggeopgave, som for eksempel et nyt tag i Hjørring. 

Vi kan håndtere mange flere byggeopgaver end tagrenovering. Vi kan også klare tilbygning af huset, udskifte vinduer og bygge træterrasser.

nyt tag i hjørring - RM - BYG - 278837213 532138888572968 5790718046746089289 n - Nyt tag i Hjørring
Trænger hele dit hus, eller blot dele af huset, til en kærlig hånd?

Få kompetent rådgivning & vejledning​

Vores kendskab og ekspertise lader vi gerne vores kunder komme til gode. Vi giver nemlig kyndig vejledning og sparring i forbindelse med renoveringsprojekter.​

Vi har kompetencer til at renovere stort set alt. Vi kan renovere tage, badeværelser, lofter, vinduer og meget andet. Du er yderst velkommen til at tage kontakt til os, hvis dit hjem trænger til en kærlig hånd.

Kontakt os og få et tilbud

Vores priser er aldrig fastlagt, fordi alle opgaver er forskellige. Vi foretrækker at snakke med vores kunder i øjenhøjde, høre om dine ideer og ønsker og dernæst give et uforpligtende tilbud på opgaven. 

Du er velkommen til at kontakte os på både telefon og e-mail. Det er fuldkommen gratis og uforpligtende at snakke med os, og vi ville blive glade for at høre fra dig!